Однокласники

Мок Бойко
О боже мій які прекрасні очі
маленькі губи та маленький ніс
Не можу втриматись
я хочу бути поряд
та не дає мені цього зробити міс


Прекрасна панно як вас звати?
Залиште мені свій хоча б емейл
а я коли набридну
перестану вам писати
і просто запрошу на Коктебель.