Думки в слух

Мок Бойко
Без слів  не можна говорити
без кисню можна тільки тліти
без їжі будем помирати
а ще не можна утікати

Якщо сказав  то назавжди
якщо забрав то просто йди
якщо дихнув то доведи
живи на повну і твори

Для чого марити про завтра
що буде краще ніж фіалка
життя прекрасне  доведу
от тільки люди трохи ту...