Розчарування

Мок Бойко
серед обірваних плакатів
порваних постерів і зайвих ламп
серед кривих  поганих стін
качки в ключах летять  на схід
і вїхнім серці щось таємне
неначе код від світу всього
а може просто пустота
просто відтінок сірих рис
вони лоскочуть епікріз
напишуть нам що ми лохі
учоні люди й тупаки а ми повірим
бо таке життя якщо не правда
то брехня якщо ж і правда то
то не та