Диво-зима

Наталья Светлая 7
Падають сніжинки у долоні ніжно.
Ой, як їх багато! Та які всі різні!
Дітвора радіє: сніг надворі йде!
Адже вже давно його з нетерпінням жде.

Будуть бабу снігову дружно всі ліпити,
На санчатах із гори весело летіти...
А коли набридне все - у сніжки пограють.
І цю зимоньку-зиму ще не раз згадають.

Але Хто ж подарував їм це диво дивне?
Наш Небесний Бог-Отець, з Ним - Іісус наш рідний.