10

Богдан Байдюк
Тільки не кажи що любила мене
Це я тебе любив
А ти хотіла надурити мене
купити вкрасти

Невже ти не бачиш як мені важко
закутому в тілі цім
Бо я бачу ясно намагання і муки
тебе в твоїм

Мені не потрібна була демонстрація твоєї сили
І щоб уста твої голосно говорили
я тебе полюбив як лиш ти в очі впала
О, гордійко, заповзай до мене під крила.

КЛ