Подаруй

Юлия Котеленец
Серце мое не згасае,
Серце мое не болить.
Серце,на тебе чекае,
I вiд кохання щимить.
     Приспiв:
Подаруй менi доля хвилини,
Хвилини кохання й тепла.
Щоб душу i серце оповили,
Почуття...на довгi лiта.

Очi моi не згорають,
Очi моi не болять.
Очi моi потопають,
Сльози кохання летять
      Приспiв:
Подаруй менi доля хвилини,
Хвилини кохання й тепла.
Щоб душу i сердце оповили,
Почуття...на довгi лiта.