Сердце

Максимилиано Гого
нічь на долоні
сердце в полоні
станція полюс
і ми летим

там де зорі
там де сніг
там де сонце
там де твій сміх

нічь на світанку
вже трохи до ранку
вже трохи до неба
і нам вже як треба

і що буде далі
що буде з нами
кому ми віддали
пляшку вина

а вона не одна
вона не одна
вона летить і не бачить
що вже п'яна

дайте вина
я хочу до неї
дайте вина
бо я хочу в небо