забула лишити хоч щось, без тебе

Сонная Эльза
кожною клітинкою тебе відчувати
але насправді тебе не знати
і в гіркі миті шкодувати
що не існує дорожчого тобі
я поринаючи в твій омут
забула лишити хоч щось, без тебе
лише своє, все віддала
окунувшись - потонула
закохавшись в відчуття.
коли що, я опустіла
ні надій нема, ні мрій
я знесилена життям
намагаючись втекти від долі
в твої обійми впала
і припинила шалену втечу
щоб розділити час на двох
не сила більше вже без тебе
та хто ти?
мучитель долі чи коханий друг...