Як важко сказати про речi простi...

Андрей Головня
Як важко сказати про речі прості
Все тими ж простими словами,
Коли на палітрі з’являються ті,
Що холод приносять до гами.

Що креслять брутально суворі прямі,
І пишуть пейзаж чорно-білим…
А речі прості залишають в пітьмі
За межами правильних ліній…