Вона його любила

Михаил Данихленко
Вона його любила і чекала,
Завжди така усміхнена була.
Він був для неї всім на світі,
І вірила, що кращого нема.

І навіть уявити не могла нічого,
Того, що з нею станеться колись.
Та люди часто грають ролі -
Вона і не просила «повернись».

Тепер над ліжечком схилившись,
Бува в ночі нахлинуть почуття.
І тихо плачуть дві дівчинки,
Вони : дві долі – два дитя…

Колись вона його любила,
Колись він був понад усе -
Тепер у неї «чорні крила»,
І біль свою на них несе.