Бордовi переспiлi вишнi

Владимир Ольховой
Бордові переспілі вишні,
Солодко-кислий присмак в них.
Висять давно сумні невтішні.
"Скоштуйте нас!" - благають всіх.

Лиш на бабусю в них надія,
Щоб їх зірвала дітлахам,
Щоб внуки з'їли чудна мрія,
Ці сни їм сняться по ночам.

Не знають вишні, що бабуся
На тому світі вже давно.
І вічний сон дивитись мусить…
А вишні? Їй вже все одно…

Владимир Ольховой. 17 Декабря 2016.