Знайшла, запросила Й чекала

Михаил Генсёр
Знайшла, запросила й чекала,
Почуття всі роки берегла,
Чи впізнає, навіть не знала,
Сподіванням весь вік свій жила.
Вечір весняний темінню хлюпав,
Йшли насторожені хвилі тепла,
Я твій голос заворожено слухав,
С вою молодість чемно вертав.
        * * *