Зимняя колыбельная

Анатолий Иванов 4
Зимова колискова
Наталья Бурлай
http://www.stihi.ru/2016/12/17/5582

Засинай , мій малюк, засинай.
За віконечком нічка блукає,
І зима серед зоряних зграй
Сни казкові тобі посилає.

Заспівають тобі заметілі
Колискову тихенько-тихенько.
Наче птахи легкі білокрилі
Сни летять вже до тебе, маленький.

Хай присниться тобі ніжний янгол,
Із крилАми пухкими , як сніг.
Хай до ранку для тебе лунає
Срібних дзвоників радісний сміх.

*******

Зимняя колыбельная

Засыпай, мой малыш, засыпай.
Под окошечком ночка гуляет,
И зима посреди звездных стай
Сны из сказок тебе посылает.

Запевают метели тебе
Колыбельную песенку, слушай.
Легких птиц, белых птиц на крыле
Сны летят к тебе, маленький, в душу.

Пусть приснится тебе ангелок,
Крылья пухлые, словно от снега,
До утра серебрится, дружок,
Колокольчиков радостных эхо.