***

Милена Веремеева
Найбільше щастя я змогла знайти,
Воно в серці моїм почало цвісти.
Розпустило листя, цвітом зацвіло,
Ні за що на світі не віддам його!

Я його любов'ю буду поливати,
Палкі поцілунки буду дарувати.
Буду захищати від усього в світі!
Буду я любити до останньой миті!