Классташым Наильгя

Зиннур Хуснутдинов -Водолей
Яшьлек дусым минем тора
Кара дингез кырында.
Ул яшягян матур жирдян
Ерак тугел Кырымда.

Туган якка кайткалый ул
Сиряк, сиряк булсада.
Лякин анын кайтканнарын
Белми кала бусагам!

      18.12.2016 г.