Дружня порада

Бурчак Ворожбянский
Судьбу молю, щоб по останні дні
Я був не під конем, а на коні.
  (Із збірки В.Скакуна „Наш хліб святий”)
               

На пенсію коня  прогодувать
Не зможе нині й чарівник, повір мені.
До того ж,  мушу щиро нагадать:
Ходить безпечніше, ніж їздить на коні.