31 2009

Александр Сойлемезиди
;; ;;;;;;;;; ;;;;; ;;;
;;; ;;;;;;;;;;;;
;; ;;;;;;;;; ;;;;; ;;;
;;; ;;;;;;; ;;;;

;;;; ;;;;; ; ;;;;;;; ;;;
;;; ;;;;; ;;;; ;;;;;;
;;; ;; ;;;;;;;;;; ;;;
;;; ;;;;; ; ;;;;;;

;;; ;;;;; ; ;;;;;;
;;;; ;;;;;;;;;
;;; ;;;;;; ;;;;;;
;;;; ;; ;; ;;;;;

/////////////////////////
;;; ;;;; ;;; ;;;;; ;;;;
;; ;;;;;; ;;; ;;;;;;
;; ;;;;;;;;; ;; ;;;;;
;;; ;;;;; ;;;;;;;;;

; ;;;;; ;;;;; ;;;;;;;
;;; ;;;; ;;; ;; ;;;;;;
;; ;;; ;;  ;; ;;;;;; ;;;;
";;;; ;;;;;; ;;; ;;;; ;;;;