Яна ел житэ

Гульжиган Гайнуллина
Акка гына торенгэн,
Яшь кэлэштэй бизэнгэн,
Яна ел житэ,  житэ,
Ак карлар жем-жем итэ.

Яшь кэлэш бигрэк унган,
Бар жиргэ ак тутырган:
Агачларга бэс кунган,
Далаларда ак юрган,

Тубэлэрне агарткан,
Юллар акка буялган,
Ак тос бар жирдэ арткан,
Яшь кэлэш бигрэк унган.

Ак тос Кышка килешэ,
Карлар кортне иешэ,
Йомшак карны мин атам,
Кышны бик тэ яратам.