Св т перевернувся

Александр Соседка
Народ гуля ,злітають в небо феєрверки,
Багач хоронить срібло у кублі.
Набудували всюди церкви
І скрізь самі лиш королі

Хтось вдома новий рік святкує,
Горілку п’є ,солодко спить.
Із смерттю десь війна крокує.
Замість ялинки в когось дім горить.

А десь детя сидить голодне ,
У ньго хтось відняв батьків,
А де хто вдома їсть холодне
І не шкодує  каблуків.

Така реальність ,що поробиш
Комусь, на когось наплювати.
Неначе правду ти говориш,
А потім знов почав брехати

Керує нами божевілля,
У головах сміття й лайно.
Усюди розбрат і свавілля
Що навкруги, нам всеодно.

Допоки півень своїм дзьобом
За дупу жирну не вщипне,
Нам разом не бувати з Богом
Допоки смерть нас не гукне.
Сосєдка О.Д.                19.12.2016р.