***

Полина Браун 7
Пишу цей вірш і хочу мріять
Може завтра школу закриють
І я піду собі по доріжці
По ялинку спішать мої ніжки

Я білчатам гостинці лаштую
І синичок малих почастую,
Тяжко їм зиму злу зимувати
Буду їм допомагати.

Але це лише мрії даремні
Завтра в школу веде мене неня.
Бо учителька всіх нас чекає
І контрольною дуже лякає.

Я ж учитись давно не бажаю,
На природі я вже не буваю.
Новорічні свята на порозі
Вчитись мушу ,сім я вся в тривозі.

І дивлюсь у вікно і сумую,
Як морозко далеко лютує,
І як білі сніжинки повільно
Лягають на землю так вільно.

Нарешті зима наступила
Й казковість усіх нас накрила,
Й свята незабаром заглянуть
Й новорічні канікули стануть.