А ранки? Як ранки!

Михаил Генсёр
А ранки? Які ранки!
Хоч прикладай до ранки.
Повітря цілюще, густе,
Наше життя не просте.
Потрібно все це бачити,
Всім комашкам пробачити.
Вони ж не зі зла кусають.
Просто жити і їсти бажають...
,,Більше думай і менше спи",
Розшифровуй мої сни,
Далі ти станеш бачити,                .
Буде світ більше значити.
А цвіт як пахне перед дощем...
В душі викликає ніжний щем.
Так пахла колись моя мила,
Коли зі мною тихо ходила,
Коли мене, невірна, любила.