Good by my love. Из репертуара Демиса Руссоса

Татьяна Симона
Good by my love.(
https://www.youtube.com/watch?v=7qpDFXPAyXA)

Hear the wind sings a sad old song
It knows I'm leaving you today
Please don't cry oh my heart will break
When I'll go on my way
Goodbye my love goodbye
Goodbye and aurivir
I hope that you remember me
I'll never be too far
Goodbye my love goodbye
I always will be true
So hold me in your dreams till  I
Come back to you
See the stars in the skies above
They'll shine wherever I may roam
I will pray every lonely night
That soon they'll guide me home


Песни грустные поет
Сегодня ветер все сильней.
Знает, что с тобой нас ждет
И плачет о любви моей.

"Гуд бай, май лав, гуд бай",
Не говорю: "Прощай!"
Меня не забывай,
Ведь в мыслях я всегда с тобой…
" Гуд бай, май лав, гуд бай"
И верь мне, милый друг.
Мы встретимся опять
И разорвем кольцо разлук.

Звезды светят в небесах,
Они друзья мои в пути.
Их прошу в моих мольбах
Меня до дома довести.

"Гуд бай, май лав, гуд бай",
Не говорю: "Прощай!"
Меня не забывай,
Ведь в мыслях я всегда с тобой…
" Гуд бай, май лав, гуд бай"
И верь мне, милый друг.
Мы встретимся опять
И разорвем кольцо разлук.