триолет

Елена Воронько
Стаіць ля рэчкі гвалт і віск дзіцячы.
Спякота. Лета. Як тут не дурэць!
З сябрамі ў рэчку, як віхор, ляцець.
Стаіць ля рэчкі гвалт і віск дзіцячы.
Ярчэй ён сонца прымушае зіхацець.
А ногі лашчыць узбярэж пясок гарачы.
Стаіць ля рэчкі гвалт і віск дзіцячы.
Спякота. Лета. Як тут не дурэць!