***

Ольга Шевчук 7
Нічого не кажи, а просто йди
Іди від мене й більше не приходь
Я скоро завітаю в твої сни
Ти з розуму хоч там мене не зводь
Я тихо попрощаюсь і піду
І поглядом віддам усе кохання
Лиш дотиком відгониш ти біду
Та не від мене, марні сподівання