За Украину молю

Полина Браун 7
Я падаю знов на коліна
І Господа Бога молю
даруй же моїй Україні
Те що я у тебе прошу.

Даруй їй не сльози і горе
а сонця і вітра привіт.
Нехай вона буде єдина
віднині й навік!