Вордус hамар На армянском

Ваграм Назарян
Ду луйс ашхар, айсор екар
Кезенк спасел менк, шат еркар
Ерджанкуцян, патчар дарцар
Ду им покрик, им нор ашхар
Ес кхюсем ко апаган
Им вохч кяки дзик телеров,
Ду кчахрес депи барцрунк,
Ко норацин мерк теверов

Припев.
Тох наен болорн айсор инц зармацац
Ергелуем вохч гишер ес гиновцац
Екек миасин гоченк менк
ША ЛА ЛА
Им балин ес кефе
ХА ЛА ЛА

Бажакнере, сиров лцвац
Кбарцрацненк айсор  hарпац
У тох hнчен вордус амар
Айс кенацнере анhамар
Им еркнкум мек у ендмишт
Варвец ми астх, луйс уни
Екек ирар аскананк чишт
Ареве деме хах чуни