Декiлька слiв в дорогу

Александр Ноцкий
Мені вже не стати смішним...
Не лякайся
веселих історій з щоденників мрій.
Вертайся!..
Ти просто до мене вертайся
із шепотом: "Мій..."
.......................
Я марив тобою...
Відписував хмарам
на їхні вологі від снігу листи
про кожну весну ідеальної пари,
де я - то є ти...
.......................
І березень спить у коханих долонях...
І ніжність відроджує рідні серця...
І дотикам теплим губами до скроні
не буде кінця..:)