Який яскравий день! I гарний день!

Миклош Форма
Який яскравий день! І гарний день!
Бувають дні яскраві, та не гарні.
А ще бувають гарні, та на марне.
А нині – день усміхнених пісень.

Я виголюся – наче в перший раз.
До щік, які для дотиків приємні.
Я виголюсь навмисне, не даремно.
Бо радість зустрічати саме час.

А радість м'яко зійде на перон,
Побачити мене одразу схоче,
Притиснеться, задивиться у очі...
Для чого я голивсь? Оксюморон...