Уранцi, ввечерi, вночi - штовхни мене

Миклош Форма
Уранці, ввечері, вночі –
Штовхни мене, коли захочеш...
Штовхай, коли заплющив очі,
Коли мовчу, коли мовчиш.

Як заманеться – у плече, у бік,
А хочеш – навіть в носа.
Штовхай одягнута і боса,
Штовхай – чекає чоловік.

Твій поштовх тугу прожене,
Бо поштовх – дотиків початок.
Штовхни, і годі вже мовчати,
І шепочи: "Штовхай мене..."