Лунають спогади

Рэйнни
Відходимо у вічність, в небеса,-
Ніщо не взмозі вже і зупинити.
Лишається лише душі краса,
Якою щастя ми могли творити.

Відходимо у дальні ми такі світи,
Лишаючи тут часточку самих себе,
Щоб памяттю свічі завжди горіти
Тим слідом долі, що і далі нас веде.

Відходимо.. Лишаючи лиш біль
Тим всім, хто щиро/вірно нас кохає..
Лунають спогади лише вже звідусіль,
І час нікого і ніколи й не спасає..

61022132r