***

Майя Вишневська
Романтиці сімнадцяти років
не притаманний погляд той глузливий.
Ти віриш, ти кохаєш, ти сумуєш,
ти кришталевим бачиш світ.
Але романтика сімнадцяти років
наповнена дурманом кольорів.

Мені на думку припадає те,
що більше так кохати я не зможу,
ті кольори втрачають почуття та мрії,
а в старості, говорять, так не гоже.
Чомусь вони всі забувають,
що світ такий чудовий та яскравий,
що безліч є шляхів навколо парків,
а не один -- що на роботу.