Я патриот

Рязанцев Антон
Я патріот,
Я заявляю гордо!
І хай не розуміють,
Хай кажуть що завгодно.

Я патріот,
І я кажу це щиро!
Слова мої від серця,
Слова, заради миру.

Я партіот!
Я патріот на все життя.
Кохаю Україну,
Як мати немовля.

Я патріот!
Нехай багато в ній нема,
Та це моя країна,
Велика чи мала.

Я патріот!
Нехай давто зав'яла вже калина.
Та я ії не зрджу,
Бо це є Батьківщина.

Я патріот!
І в цьому не соромлюсь.
Я Українець!
І в цьому моя гордість.