Ми вс поети у житт...

Виталий Ткачук 2
Ми всі поети у житті,
пишем сценарій і будуєм плани.
Свій почерк  створюєм у простоті,
щоб оцінити дельтаплани.

Хтось виростає на помилках,
хтось падає як закарлючка.
Десь заховається в прожилках,
і майже списана вже ручка.

Ми пишем драми й мелодрами,
про істину все забуваєм.
що,є щось вище панорами,
Хто наші долі прочитає.

І все вкінці буде згнивати,
ми лиш самі собі поможемо.
Тільки від нас залежать результати,
які змінити вже не зможемо.
***
Ми всі поети у житті,
пишем сценарій і будуєм плани.
Якщо слова написані в душі,
тоді оціниш дельтаплани.