***

Татьяна Корольчук
Аби у сни Твоі,бодай на хвилину
Легкою тінню,терпкою на смак
Проникнути крізь щілину
Й лишити на пам'ять знак

Морозним ранком грудневим
В думках оселитись твоіх,
Щоб з ароматом вишевим
Випав на долю сніг

Стати посеред ночі,
Темноі,як смола
Маренням перед очі
Поки зоря не зійшла