son defa

Юлия Кристус
Yarin aksam ben gidiyorum
Uzun bir yola cikicagm.
Dondunde ben hissediyorum:
Seni hic bir yerde bulamicagm.

Son defa biz beraberiz.
Son defa benimle sen.
Son defa oturuyoruz,
Senin elinde benim el.

Artik bir dostum mikrofondur-
Senin gelin olamadim.
Yalniz bir kalp yasiyamazki.
Muzikle ben nisanladim.