Ще один р1к

Татьяна Рачкова Малиновская
Ще один рік непомітно минає,
Глибоку борону за собою лишає.

У цій бороні - митті життя,
Кружляють навколо твого небуття.

У криселечку відбитки "того"...
Як полум*я свічки полохає його.