bu aksam konusmak istiyorum

Юлия Кристус
Bu aksam konusmak istiyorum.
Bu aksam hic susmicam.
Bu ciceklere,bu yildizlara
Ask hikkaesi anlaticam.

Sag-sola bakip hayla cozmidinmi?
Cok kolay aslinda:
Bok atarsin-onuda bulursun.
Sevgiyse-sonsuzakadar.

Biz artik..gidiyoruz.
Soylecekleremiz bukadar.
Bu Dunyayi size birakiyoruz.
Son kurusuna kafar.