Ще мить...

Юлия Котеленец
Ще мить...i все переболить,
Забуду про тепло твое,любов.
У грудях сердце,ще живе болить,
Не можу я забути це,як сон...

Ще мить...забуду про шалену втiху,
Коли ти обiймав мене щодня.
Немов би знала бiльше тебе вiку,
А на порiг прийшла...вона...

ВОНА-розлука грiзна не жадана...
Така сумна,лиха й тяжка.
Ще мить...кохання-крила я зламала,
А на очах,родилася сльоза.