Будь до ранку моiм натхненням

Татьяна Корольчук
Будь до ранку моім натхненням
Поки вітер Тебе не покличе
Абрикосово-м'ятним варенням
Поряд з Тобою пахне тиша

Хай не зійде на ранок сонце
Не відкриються настіж штори
Стане страх моім охоронцем
Поки Ти до мене говориш

І весна не посміє настати
І ступити на мій поріг
Я не дам ій Тебе забрати
Час застиг,на долонях ліг