О думи моi думи

Яковлева-Соловьёва Людмила Ивано
Приходят думи i минає час.
Приходят мрiї i летять з роками.
I нiби пicня у роках злилась.
I проспiвав її ти з солов'ями.
О думи мої думи, як вода.
Як тихий шелест листья у зеленiм гаю.
О думи мої думи, то журба.
Про них я з солов'ями заспiваю.
I лине моя пiсня скрiзь роки.
Летить скрiзь мої радощi й тривоги.
I я справляю в думах помилки.
I вiдбиваю час я у пороги..
Як хочеться зробити щось своє.
Щось те, чим бы могли пишатись дiти .
Та тiльки мої думи за своє.
Помрiяли й зiв'яли нiби квiти.
А за вiкном щебечуть солов'i.
I вiтер тихо дерево колише.
О думи мої думи молодi.
I тiльки память все з роками спише.