На волю...

Вова Дедуля
   
                ***

   Не скінченне життя мрія,мить,
   Та душа божевільна болить.
   Щось я встиг,та чогось  і не встиг,
   Все блукаю,блукаю по світу...

   Ось і обрій, ступив за поріг,
   Щось хотів,щось творив,занеміг,
   Надломив свою душу відкриту.

   Схаменюсь,зупинюсь поміркую,
   Час прийшов,час пройшов засумую.
   І думки поверну наче долю,
   Відпущу їх мій друже на волю.

                В.Савош.