Геть розчарування

Вова Дедуля
                ***

Я відчуваю запахи сповна,
І теплий дотик мліючого літа.
 Тріпоче серце,доле,це ж вона
Душа моя в світ ніжності відкрита.

Неначе сполохи дзвенить струмок,
Бентежить душу,розум серед ночі.
Жаданна мить,лиш підійди на крок,
Не зупиняйся,не заплющуй очі.

Не зупинюсь,нехай минає час
Солодких мрій,шаленого кохання.
Шепочуть клени друже,відгукнись,
Життя вирує,геть розчарування.

               В.Савош.