коричнювате

Александр Ярошевский
коричнювате небо
сніг невиразно білий
ізогелія лісу
                місто
життя           фрагменти
пам`ять
          старі світлини
зовсім старі, аж лячно
перегорнути
                кришку
альбому
бо там дитинство
і молоді красиві
живі батьки
            де хлопчик
що ти ним був
минуле
         вицвіле
                чорно-біле         
          сіре
коричнювате