***

Виталий Ткачук 2
Він своїм серцем зігрівав холодні ночі,
душа в тумані, але ще іскриться.
Просинайтесь, мої закриті очі,
бо самовито все життя присниться.

Піднімайтесь люди!,ви ж же не каміння,
затиснулись глибоко в собі.
Цей подих літ тільки лиш проміння,
які просвічують нам нові дні.