Кохати потр бно...

Виталий Ткачук 2
Кохати потрібно не губами чи словами,
не в багатстві чи на мілині.
Кохати потрібно серцем і очами,
блукаючи у їх ніжній глибині,

Кохати потрібно від душі і почуттів,
тільки тоді важливо злитися тілами.
І буде й щастя вам на мілині,
й багатство наповнятися словами.