Я хочу жити любити...

Виталий Ткачук 2
Я хочу жити, жити і любити,
Відділивши все від себе зло,
Порожнечі не хочу в собі таїти,
й ілюзій, що тягають на дно.

Не хочу поринути в калюжу егоїзму,
в думках це лиш вихвалятись героїзмом.
Будуючи на цьому свій канон,
що я "великий", ніби Апполон.

Не хочу заблукати в цій матерії,
в чистім зерні сіючи стежину страху.
І грати роль сліпого бідолахи
Вдихаючи сухі критерії.

Не тілом вабити, а чистоти душею
й видавити гординю щирою сльозею.
З сльозинки породити океан добра,
сповняючи ним щирі вірою діла.

Не хочу бути зброєю цього безладдя,
й рабом матеріальних дій.
Віра і любов-це наше знаряддя,
для досягнення реальних мрій.

"Я хочу" ,"чи не хочу" ,- це лише слова,
для справжнього потрібен справжній крок.
Відчути звук любові, і полинуть до добра,-
ось це стежина у житті до правильних думок