Безодня

Виталий Ткачук 2
Мій ангел зі мною з'явився в безодні,
ми сієм добро щоб розкрити вітрила,
Побачити світ,відчути назовні,
те світло любові,що нас породило.

Щоб проснулась душа серед туманних абстракцій,
й побачити правду,в словечках блискучих.
Не чути її серед ваших овацій,
вона мовчки пливе в болотах плакучих.

Що тут значить сльозинка самотньої вдови?
Що значить любов?,яка продається за пиво..
І всі існують заради одної основи:,
щоб тільки мені прожилось щасливо.

Не розуміючи чужих проблемів,
бо наші завжди важливіші чи гірші.
У цій планетарній системі,
хочеться жити усім найплавніше.

Й судити кращих і гірших,
не дивлячись в свою самотню пустелю.
І не буде в серці ясніше,
коли не бачиш над собою ти стелю.

Піднімешся вище лиш тілом,
але з безодні не вийдеш.
В душі доброта прокипіла,
але сам її ти не вип'єш.

І життя протікає прямого ефіра.
й неважлива кількість а користь годинам.
Коли проснеться любов,з нею і віра.
тоді це і буде перша сходина