Причал життя...

Виталий Ткачук 2
Простота міняє людей,
якщо не бачиш в собі ідеалу.
Буває повний вулик ідей,
але меду насправді там мало.

І серце шукає ключі,
в який раз знаходить лиш жало.
Якщо море вирує в душі,
не знайдеш свого причалу