Первинн слова...

Виталий Ткачук 2
Я все скажу первинними словами,
ми втратили нажаль звання людини.
Нема бар'єру між думками,
планету вже охоплюють тварини.

Все починається з обману і образ,
чутливі душі замикаються в собі.
І дальше,й дальше,все повторяється щораз,
такий роман закручений в житті.

Де не чути,усюди спорчені слова,
під алкоголем всі всміхаються звабливо.
З виду ніби вся красива й ділова,
з середини все уже давно прогнило.

І потім ще викрикує щось ваша гордість,
ці індивіди вже не дивина.
Ніби Земля породжує жорстокість,
у цьому тільки наша є вина.

За мене це,казали вже багато раз,
все проростає золотом і злом.
Так швидко забирає усіх час,
коли життя пов'язане вузлом