ЗАгублен душ...

Виталий Ткачук 2
Ми всі застрягли в земному незнанні,
блукаючи у павутині проблем.
Не знаючи шлях у пізнанні.
корегуючи помилки дилем.

Плюємо на безцінні години,
що йдуть на злість,й .помста ворогу.
Ще в гірших принцип тварини,
залишають брудную дорогу.

Чому життя несправедливе?
Воно зникає весь час у пустоті
Знаєш це не є так важливо,
коли відповідь носиш у собі.

І від нас усі ці проблеми,
що носять у собі гріхи.
Це частина одніє системи,
на ,що впливають негативні думки.

Ми стаємо собі же чужі,
не бачим де справжня дорога,
Через любов йде сплетіння душі
через віру пролягає до Бога.

Це легко сказати, я знаю,
важче негатив побороти.
З любов'ю поринеш до Раю,
До вічного джерела насолоди.